29. tammikuuta 2018

Lidlin vegaaninen pizza - yay or nay?

 Lidlin hyllyihin on ilmestynyt kaksi uutta vegaanista pakastepizzaa ja pakkohan se oli testata! Katselin kyllä jo pakastealtaalla pizzan ainesosaluetteloa ja pettyneenä totesin, että tämä pizza ei kyllä nälkääni vie. Ei mitään proteiinipitoista täytettä tai vegaanijuustoa. Toisaalta, mitä 1,89 euron pizzalta voi odottaa?


Saksan Lidlin Facebook-tykkääjät ovat MTV:n uutisen mukaan valinneet tämän Verdura pizzan täytteet. Ainesosaluettelo on siis tämä: vehnäjauho, hienonnettu tomaatti, pinaatti, vesi, kirsikkatomaatti, sieni, margariini (rypsiöljy, kasvisrasvat), vesi, emulgointiaineet, mono - ja diglyseridit rasvahapot, suola, sitruunahappo, rypisöljy, sokeri, suola, hiiva, oregano, kuivattu vehnäjauho, paahdetut mallasjauhot (vehnä, ohra), valkosipulirakeet, sipulijauhe, perunatärkkelys.


Tein pizzasta ruokaisamman ripottelemalla pizzan päälle noin puoli pakettia nyhtökauraa. Noh, nälkä lähti, mutta ei tämä kovin kummoinen makuelämys ollut. Olisin kaivannut pizzaan enemmän makua tai jotain mausteita. Kuvaisin tätä pinaattiseksi terveyspizzaksi. Makumaailma oli lähinnä pinaattia ja tomaattikastiketta. Margariiniläntit yrittivät kai olla jonkinlainen juustonkorvike, mutta tämä maistui juustottomalta pizzalta.


Ehkä joku tykkää tästä, mutta itse tuskin ostan tätä pizzaa uudestaan. Nimesin tämän jo tuunauspizzaksi ja parilla lisätäytteellä tästä saa varmaan ihan kelpo pizzan. Hienoa kuitenkin, että taas on näin laajasti saatavilla vegaanisia pakastepizzoja. Lidl on monesti matkan varrella ainakin täällä Tampereella, kun taas supermarketteihin ja erikoiskauppoihin pitää lähteä erikseen.

Vegaaniset pizzat ei onneksi lopu tähän! Apetitilta on tulossa maaliskussa pizza, joka oli ainakin kuvassa kuorrutettu hyvin juustolla.

Maistuuko teille Lidlin uudet pizzat? 

Lue myös:
 
Seuraa somessa


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti