3. syyskuuta 2017

Benecos & Everyday Minerals highlighters review

Tällä kertaa käsittelyssä kaksi luonnonkosmetiikan highlighteria. Benecosin Natural Highlighting Powderin ostin viime talvena ja Everyday Mineralsin Polished sävystä mulla oli näytepakkaus.


Kummatkin ovat mielestäni tosi maltillisia ja näillä saa hennon hehkun kasvoille. Tai ei välttämättä sitäkään. Benecosin Highlighting Powder lupaa antaa kasvoille terveen ja säteilevän ilmeen, mutta ei ihan onnistu siinä. Se on tuntunut turhalta ostokselta ja on ollut mulla pitkään käyttämättä. Sitä saa sutia kasvoille ihan kunnolla ja siltikin saattaa näyttää siltä, että laittoikohan sitä edes mitään hohdepuuteria.

Everyday Minerals on parempi näistä kahdesta. Se näkyy paremmin kasvoilla ja punertava sävy toimii. Everyday Minerals lupaa hyvinvoivan ja hehkuvan näköisen ihon. Hehkua sillä kyllä saa. Hyvinvoivasta en tiedä, koska aknea tällä ei voi taikoa pois. :)

Jouduin laittamaan molempia hohdepuutereita kasvokuviin monia kerroksia, että sain ne näkymään edes jotenkin. Benecosia laitoin ainakin 5 kerrosta, mutta se ei siltikään oikein näy.


Today I'm gonna talk about natural highlighters. I bought Benecos Natural Highlighting Powder half a year ago and Everyday Minerals Polished was a sample kit.

Both of these are really moderate highlighters and you can get slight glow on your face. Or not even that. Benecos promises to give the face a healthy and radiant look but I think it was not successful in it. It has been a useless purchase for me. I can hardly see anything on my face although I put a lot of layers of it.


Everyday Minerals is better one of these two. I can see it on my face and the reddish tone of the powder is nice. Everyday Minerals promises a well-being and a glowing skin. It looks glowing on my skin like they promised. I wish I could get well-being skin but unfortunately I can't get my acne away with this product. :)

I had to put many layers of these on my face so that they might appear in the pictures. I put Benecos atleast 5 layers but you can hardly see it in the picture.
2 kommenttia on "Benecos & Everyday Minerals highlighters review"