29. syyskuuta 2017

Syyskuun suosikit

Syyskuu lähenee loppuaan, joten ajattelin kertoa teille tämän kuukauden lempparit!

● Ylellä on laaja ohjelmakattaus pimeneviin iltoihin. Docventures ja Noin viikon uutiset ovatkin jo alkaneet ja Siskonpedin uusi kausi on nyt kokonaan Yle Areenassa. Sitten tietenkin Sohvaperunat. Ihmettelin ohjelmaa ensin, mutta sitten katsoinkin kaikki jaksot. :) Sohvaperunoiden uusi kausi alkaa TV2:lla tänään klo 21.


● Tuleva talvi on jo mielessä, mutta yritän ottaa kaikki irti syksyn väreistä ja aurinkoisista päivistä. Asun ensimmäistä syksyä nykyisessä asunnossani ja ihmettelin yksi päivä, että mikä ikkunaani loimottaa. Ikkunani edessä kasvava suuri leppä loisti silmiini ja se oli vaihtanut värinsä kokonaan keltaiseksi.

 ● Hain viime viikolla Joikin soijavahasta tehtyjä tuoksukynttilöitä yritystäni varten. Pyöritän nyt pientä opiskeluyritystäni jouluun asti.

 ● IsaDora Cover Up Foundation & Concealer
Hermostuin mineraalimeikkeihini ihan kunnolla, koska meikki ei kestä rasvoittuvalla iholla ja peittävyys ei ole kovin hyvä. Marssin siis kauppaan etsimään meikkivoidetta. Mukaani tarttui IsaDoran Cover Up Foundation. Yllätyin positiivisesti. En ole aikaisemmin tiennyt, että IsaDora on ruotsalainen yritys, eivätkä he testaa eläimillä. Omalle iholleni tämä ei ole paras meikkivoide, mutta eipähän tarvitse nyt hermoilla Everyday Mineralsin meikkipohjien kanssa.

Luonnonkosmetiikan meikkivoiteet jätin suosiolla kauppaan. Mulla on niistä vain huonoja kokemuksia ja oikeaa sävyä ei välttämättä löydy. Täytyy katsoa, jos tulevaisuudessa jostain löytyisi sopiva luonnonkosmetiikan meikkivoide. Kertokaa kommenteissa, jos haluatte tarkempaa arvostelua tästä IsaDoran meikkivoiteesta. :)


 ● Onni on löytää nyhtökauraa alennuksessa. Roudasin eilen monta pakettia nyhtökauraa kotiin ja täytin niillä pakastimen.

● Pipo silmillä-blogissa on hyvä postaus retkeilystä ja ulkonäöstä: Outdoor, some ja ulkonäön merkitys.

Mitkä asiat ovat ilostuttaneet teitä tässä kuussa?

Päätin, että teen tästä eteenpäin blogia vain suomeksi. Suurin osa lukijoistani on suomalaisia ja kaksikielisyys saattaa myös häiritä, joten parempi panostaa yhteen kieleen. Haluaisin päivittää blogia useammin, mutta opiskelujen takia aika on kortilla. Yritän kuitenkin pitää blogin mukana tässä kaiken rinnalla. :)

Seuraa Facebookissa ja Bloglovinissa! 

I'm sorry to tell you that from now on I will write my blog only in Finnish. Most of my readers are Finnish and I don't see the point to continue writing in english. Beautiful autumn for all of you! <3

Kuvat TKPhotography
4 kommenttia on "Syyskuun suosikit"
  1. Hienoja kuvia! Mua on ilostuttanut mm. ihanat säät, ruska ja ulkoilu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nautitaan ruskasta täysillä. Se on pian taas ohi. Puu, josta puhuin postauksessa tiputtikin jo kaikki lehtensä. :)

      Poista
  2. Ihan hirveän hienot kuvat, vau!♡

    mahdollisestiehka.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) Tykkään kans itse noista kuvista paljon, kun niissä näkyy se tunnelman mikä tuolla järvellä oli.

      Poista