22. helmikuuta 2018

Testissä Estelle & Thildin meikkivoide

Pitkästä aikaa luonnonkosmetiikkapostaus! :) En ole aikaisemmin kokeillut Estelle & Thildin meikkejä, mutta nyt testasin merkin BioMineral Healthy Glow Foundation* meikkivoiteen. Tästä meikkivoiteesta sanotaan, että se sopii kaikille ihotyypeille. Sen kerrotaan kosteuttavan, ravitsevan ja tasoittavan ihon sävyä. Koostumusta kuvataan kevyeksi ja lopputulosta kevyesti peittäväksi. Kuvaus pitää muuten aika hyvin paikkansa, mutta tämä ei mielestäni sovi kaikille ihotyypeille.


Aknen takia kaipaan meikkipohjalta peittävyyttä ja niin kuin kuvauksessa luki, niin tämä meikkivoide on kevyesti peittävä. Minulla on kuvassa kaksi kerrosta meikkivoidetta (ja sävy on liian tumma, mutta ei välitetä siitä :D). Omiin tarpeisiini tämä ei siis peitä tarpeeksi.

Olen käyttänyt levittämiseen Ecotoolsin meikkisientä, mitä normaalisti käytän. En ole kuitenkaan saanut meikkivoidetta levittymään iholle tasaisesti. Kuvan oikeassa alareunassa hiusten lähellä näkyy vaalea kohta, johon meikkivoide ei jostain syystä oikein tarttunut. Yritin painella useita kertoja meikkivoidetta siihen päälle, mutta en saanut tasaista lopputulosta. Toisilla kerroilla kävi sama juttu, eikä levittäminen onnistunut kunnolla. En omista meikkivoidesivellintä, niin en voinut kokeilla sivellintä tämän levittämiseen.


Voi kyllä olla, että en ole levittänyt tätä oikealla tavalla. Löysin yhden jälleenmyyjän sivuilta ohjeen, että tätä meikkivoidetta pitäisi levittää pisara kerrallaan. Purkissa ja tuotteen pahvipakkauksessa ei kuitenkaan lukenut levittämisestä mitään, joten kai tämän sitten pitäisi levittyä ihan normaalilla tekniikalla. Hyvä puoli tässä meikkivoiteessa on se, että se pysyy hyvin ihossa. Kasvoja koskettaessa meikkivoidetta ei oikeastaan jää sormiin.


Estelle & Thildin meikkivoide sopii varmasti paremmin niille, joilla on suht terve ja tasainen iho. Kaverini kokeili tätä ja hänellä tämä toimi ihan hyvin. Hän kertoi meikkivoiteen muuttuvan paremmaksi päivän mittaan, kun meikkivoide "suli" iholle. En suosittelisi tätä, jos tarvitset peittävän meikkipohjan tai sinulla on epätasainen ongelmaiho.

Oletteko te kokeilleet Estelle & Thildin meikkejä?
*affiliate-linkki

Lue myös:  
Facebook: With Miina
Bloglovin: With Miina
Vero: Miina

2 kommenttia on "Testissä Estelle & Thildin meikkivoide"
  1. Hei! Minulla tämä meikkivoide toimii loistavasti näin: 1-2 tippaa manteliöljyä sekoitettuna meikkivoiteeseen jonka levitän beauty blenderillä siten, että se on normaalisti kostea mutta vielä siihen laitan 1 hennon tipan öljyä sormella levittäen bb:n pinnalle. Sitten otan sormiini meikkivoidetta öljysekoituksella, levitän sen puoleen osaan kasvoja jonka jälkeen bb:llä taputtelen sen ihoon ja etenen siitä osa kerrallaan (jaan kasvot kolmeen osaan). Minulla on cd:n päällä sekoitettuna meikkivoide-öljyseos josta se on helppo annostella kasvoille. Minulla toimii todella hyvin, voi kuullostaa työläältä mutta ei se sitä kyllä ole kun kaikki on valmiina:) Alla primerinä on 100% Pure Luminous Primer.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) Öljy on ilmeisesti hyvä kaveri tämän meikkivoiteen kanssa. Facebookin puolella oli myös kommentoitu, että levittyy hyvin, kun laittaa kasvoille ensin öljyä.

      Poista