5. helmikuuta 2018

Tammikuun suosikit

● 100% kompostoituva puhelinkuori?! Kyllä, Pela Caselta saa tilattua ympäristöystävällisiä puhelimen kuoria ilman postikuluja. Pela Casen kuoret ovat olleet ilmeisesti markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta itse kuulin näistä vasta nyt. Kuorien valmistukseen käytetään 45% uusiutuvia materiaaleja ja 55% uusiutumattomia materiaaleja. Yritys ei ole vielä pystynyt tekemään puhelimen kuoria kokonaan uusiutuvista materiaaleista, mutta ilmeisesti se on heidän tavoitteenaan. Katsoin tämän arvostelun ja kaiken lisäksi kuori suojaa puhelinta hyvin putoamiselta. Harmi, että kuoria ei saa vielä kaikille puhelinmalleille.

Pela Case The Eco Friendly iPhone Case On A Mission

Too Faced -meikkejä saa nyt Cult Beautyn verkkokaupasta vain 4,95 punnan postikuluilla tai ilman postikuluja, jos tilaa 40 punnalla! Tämä helpottaa tilailua, koska aikaisemmin Too Faced -tuotteiden tilaaminen Suomeen on ollut vähän haastavampaa ja postikulut ovat olleet kalliit.

Too Faced Better Than Sex Mascara on kyllä kaiken hypetyksen arvoinen. Sanoisin ehdottomasti parhaaksi ripsiväriksi, mutta se varisee vähän. Harmittaa, koska sillä saa niin hyvännäköiset ripset! Laitan yleensä päälle jotain toista ripsiväriä, niin sitten se ei juurikaan varise.

● Toinenkin uutinen eläinkokeettomien ja vegaanisten meikkien ystäville. Katatuulikki Beauty blogin Katariina perusti uuden englanninkielisen Youtube-kanavan. Kannattaa tsekata myös Katariinan blogi ja aikaisemmat suomenkieliset videot, jos et ole ennen katsonut Katariinan juttuja.

Iso peukku Katariinalle, koska eläinkokeettomista meikeistä ei ole liikaa videoita tai blogeja. Kyllähän cruelty free tubettajia on, mutta monesti he esittelevät tuotteita, joita ei saa Suomesta tai niiden tilaaminen on vaivalloista. Kiva siis katsella näitä, kun tietää, että tuotteita saa halutessaan hankittua.


● Tykkään käydä taidenäyttelyissä ja nauttia muutenkin kulttuurista. Kävin pitkästä aikaa näyttelykierroksella ja oli kyllä virkistävää katsella vaihteeksi jotain muuta, kuin somea ja Youtubea. Tampereen keskustassa voi tehdä ilmaisen taidekierroksen käymällä esim. näissä neljässä paikassa: Valokuvakeskus Nykyaika, Galleria Koppelo, Galleria Rajatila ja Taidekeskus Mältinranta. Pidän Nykyajasta ehkä eniten, koska se on keskittynyt valokuviin ja siellä voi helposti poiketa ohikulkumatkalla. 

● Veriappelsiinit, nam! Veriappelsiini on yksi mun suosikki hedelmä ja niistä saa taas nauttia hetken aikaa.

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti