27. helmikuuta 2018

Vero - uusi sosiaalinen media

Miltä kuulostaisi sosiaalinen media, joka ei sisällä mainoksia, algoritmiä, eikä kerää käyttäjistään tietoja? Minusta ainakin todella hyvältä. Nyt sellainen on julkaistu!

Rekisteröidyin Veroon pari päivää sitten ja sovellus vaikuttaa hyvältä. Tykkään, kun saan itse päättää mitä näen, eikä sovellus päätä sitä puolestani, mitä näen ja missä järjestyksessä. Facebookissa en näe feedissäni enää edes kaikkien kavereiden postauksia ja Instagram suosittelee minulle pääosin käyttäjiä, joilla on jo valmiiksi paljon seuraajia. 
 

Verossa voi jakaa kuvia, videoita, linkkejä ja omaa lempi musiikkia ja kirjallisuutta. Vero muistuttaa ehkä jonkinlaista Facebookin ja Instagramin sekoitusta. Tämän hetkisten tietojen mukaan ensimmäiset miljoona käyttäjää pääsevät rekisteröitymään ilmaseksi ja sen jälkeen sovellus muuttuu maksulliseksi.

Vero ei ole kyllä vielä kunnossa ja sovelluksen toimivuudessa on vielä paljon parannettavaa. Välillä en pääse sovellukseen ollenkaan sisään ja jotkut eivät ole edes päässeet lataamaan koko sovellusta. Toivotaan, että sovellus saadaan pian kuntoon!

Edit 1.3.18
Sovellus kerää puhelimesta yhteystietoja, jos siihen antaa luvan. Lisätietoja Joel Latton blogissa.


Jos haluat seurata Verossa, niin minut löytää nimellä Miina. :)

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti