16. tammikuuta 2018

Kiitos ♥ - puoli vuotta bloggaamista takana

Haluan ihan ensimmäiseksi sanoa, että ISO KIITOS, kun olette lukeneet, kommentoineet ja olleet mukana! Kommentit ovat monta kertaa piristäneet päivää ja on aina mukava tietää, mitä te siellä ruudun takana ajattelette. :)

Viime vuonna en pystynyt postailemaan niin usein, kuin olisin halunnut. Toisaalta olen iloinen siitä, että sain blogin hyvään alkuun kaiken muun ohessa. Täytyy vain hyväksyä, että kaikkea ei ehdi tekemään, mitä haluaisi ja omasta jaksamisestakin on huolehdittava. Laskin tuossa yksi päivä, että olen reilun vuoden aikana opetellut käyttämään viittä erilaista tietokoneohjelmaa. Viime vuonna oli monta kertaa sellainen olo, että olisi kiva viettää hetken aikaa niin, ettei tarvitsisi opetella mitään uutta. Opetteleminen ja opiskeleminen saa kyllä joskus aikaan riittämättömyyden tunteita, kun raapaisee vähän asian pintaa ja tajuaakin, ettei tiedä asiasta syvällisemmin oikein mitään. Voi kyllä olla, että tästä vuodesta tulee ihan samanlainen. Välillä olen aika duracell-pupu.


Täytyy sanoa, että en ole vieläkään täysin tottunut tähän blogikirjoittamiseen. :) Olen tehnyt toimittajan töitä ja huomaan kirjoittavani siinä roolissa vähän täällä blogissakin. Kesällä naureskelin itsekseni, että vau nyt voin käyttää tekstissä jopa hymiöitä! :D Toisaalta aikaisempi kokemukseni antaa bloggaamiseen sellaisia asioita, mitä nettiin tuotetussa materiaalissa ei oteta aina huomioon. Pyrin heti alusta lähtien siihen, että blogissani ei tulla näkemään disinformaatiota tai misinformaatiota, tarkistan faktat ja mainitsen tarvittaessa lähteitä. Joskus on sellainen tilanne, että en ole tiedosta 100% varma, mutta silloin mainitsen asiasta. Ja minua saa tietenkin korjata, jos postauksista löytyykin väärää tietoa.

Tänä vuonna aion tehdä aikaisempien aiheiden lisäksi hyvinvointiin liittyviä postauksia. Olen ollut pienestä lähtien kiinnostunut kaikenlaisista hyvinvointiin, liikuntaan ja ravitsemukseen liittyvistä asioista. Nämä asiat ovat aina vetäneet kovasti puoleensa. Esim. jooga tuli elämääni näin: olin varmaan n. 6-8-vuotias, kun kaivoin kirjahyllystä äitini pienen joogakirjan. Katselin kirjasta kuvia ja yritin vääntelehtiä telkkarin edessä samanlaisiin asentoihin.  Silloin en vielä ymmärtänyt, mistä asiasta oli kyse, mutta erilaisille mutkille taipuminen oli vain hauskaa. :) 14-vuotiaana menin sitten ensimmäiselle joogatunnille ja jooga on ollut siitä lähtien elämässäni jotenkin mukana.

Aina saa jättää palautetta ja kuulen tosi mielelläni, mikä teidän mielestä on ollut blogissa parasta, mitä toivoisitte lisää tai mitä kehitettävää olisi?

Ihanaa tammikuuta ja menkää nauttimaan auringonlaskuista! :) Täällä Tampereella ainakin on näkynyt monta kertaa kauniita vaaleanpunaisia auringonlaskuja, vaikka aurinko ei olisi muuten näyttäytynyt päivän aikana.

Lue myös:

Facebook: With Miina
Bloglovin: With Miina


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti