29. joulukuuta 2017

Joulukuun suosikit

Blogi on elänyt pientä hiljaiseloa, koska olen ollut uppoutuneena markkinointiin ja mediatuotantoon, mutta täällä taas ollaan. :) Uutta vuotta ja valoisampia päiviä kohti!

● Moni ei varmaankaan tiedä, että Tredun Helmessä tehdään kasvohoitoja edullisesti luonnonkosmetiikalla. Tampereen seudun ammattiopiston hyvinvointikeskus Helmessä kosmetologiopiskelijat tekevät monenlaisia hoitoja ja asiakas voi valita hoitoon Ekopharman tuotteet. Kasvohoidot maksavat 29-32 euroa ja hoitoihin voi varata ajan täältä.


● Ensi vuonna on tulossa lisää kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Flow kosmetiikka avasi tehtaanmyymälän Hyvinkäälle ja julkaisee ensi vuonna oman meikkisarjan.

● Mahtavaa, että kasvisruoan ympärillä on koko ajan kaikenlaista pöhinää meneillään. Uusia tuotteita tulee jatkuvasti ja alkuvuonna on kahdet vegaaniset messut. Molemmille messuille saa ostettua jo lippujakin. Tampereella on Vire terveysmessut 20-21.1.18. Messut pitävät sisällään Vegaanimessut ja Joogafestivaalin. Ennakkolippuja saa Ticketmasterista. Helsingissä on Vegemessut 24-28.2.18 ja ennakkolippuja saa Tiketistä.

● Hyvä, että Me too -kampanjan jälkeinen keskustelu jatkuu. Joulukuun alussa avattiin memyos.fi, jonne on kerätty #memyös -Facebook ryhmästä ihmisten kokemuksia seksuaalisesta väkivallasta ja ahdistelusta.
Ei anneta seksuaalisen häirinnän jatkua. Puhutaan, huudetaan, tuetaan toisiamme ja mennään väliin, jos joku on joutunut ahdistelun kohteeksi. ♥


● Kiireisen syksyn jälkeen oli ihana hengähtää jouluna. Nyt sitten se arvio Terra Veganen Winter Roastista mitä lupailin. :) Paistoin paistin jouluaattona ja tein kastikkeen jauhepussista, joka tuli paistin mukana. Kastike oli hyvänmakuinen ja paisti maistui hyvin maustetulta seitankinkulta. Odotin, että karpaloita olisi ollut enemmän. Niitä oli koko paistissa vain pari kappaletta, enkä myöskään maistanut linssejä. Paistin keskellä oli tattaria ja paisti siis maistui oikeastaan seitanilta ja tattarilta.

Jouluseurueen parille sekasyöjälle paisti maistui vähän liiankin hyvin ja kasviskinkkuni meinasi kadota heidän       suihinsa. :D Paisti maistui kuulemma lihamurekkeelta!

● Kuvissa mantelimaitokaakao. Innostuin tässä kuussa vähän vaahdottelemaan kasvimaitoja sauvasekoittimella, kun kokeilin Urbaani vegendan piparkakkukahvia. :)

2 kommenttia on "Joulukuun suosikit "
  1. Tuolla tehtaanmyymälässä pitää kyllä päästä ensi vuonna käymään sekä Tredussa kasvohoidossa! Olisi ihanaa päästä hemmoteltavaksi oikein kunnolla (ja tuohon hintaan!!). Kiitos kuluneesta vuodesta ja antoisaa uutta vuotta 2018!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ja kannattaa tsekata myös muut hoidot! Tredussa on tarjolla myös esim. kuumakivihierontaa ja jalkahoitoja. Toivottelen vähän myöhässä, mutta kiitos ja hyvää uutta vuotta myös sinne! :)

      Poista