19. marraskuuta 2017

Kahvilavinkki: Zeytuun & cafesta vegaanisia herkkuja

Kävin viime viikolla hakemassa Zeytuun & cafesta vegaaniset muffinssit. Nämä olivat super hyviä! Oma mielikuvani muffinsseista on se, että kuorrutus on muffinssin paras osa ja sisus on aina vähän kuiva ja tylsän makuinen. Zeytuun & cafen muffinssit eivät ollet yhtään sellaisia, vaan muffinssi oli herkullinen alusta loppuun. Sisus oli täynnä suklaapaloja, nam! Muffinssit oli koristeltu nätiksi glitterillä ja suklaakoristeilla.


Zeytuun & cafe on Tampereella Kuninkaankulman vieressä osoitteessa Kuninkaankatu 17. Paikka vaikutti viihtyisältä ja tiskissä oli muitakin vegaanisia herkkuja. Kakkua, mokkapaloja ja muffinsseja vaaleanpunaisella ja vaaleansinisellä kuorrutuksella. Suosittelen käymään! Paikan päällä syöminen on ehkä parasta. Nämä muffinssit menivät vähän lyttyyn kuljetuksessa, koska kuljetusrasia oli matala.


Kuninkaankadun ravintola on nyt siis toinen Zeytuun ravintola Tampereella. Toinen ravintola sijaitsee toisella puolella keskustaa osoitteessa Tuomiokirkonkatu 21. Kahvilasta löytyy myös gluteenittomia vaihtoehtoja. Aijon kyllä käydä Zeytuun & cafessa toistekin. :)

 Lue myös:

Facebook: With Miina
Bloglovin: With Miina

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti