1. toukokuuta 2018

2 x vegaaninen ja gluteeniton granola



Tällä kertaa kaksi erilaista granola reseptiä. Jos kokkailette näillä resepteillä, niin kertokaa ihmeessä, miten onnistuitte. :)

BANAANI-APRIKOOSI GRANOLA
7dl kaurahiutaleita
1dl murskattuja cashewpähkinöitä
1dl murskattuja manteleita
1 banaani
2dl aprikooseja 
1 tl kanelia
3rkl siirappia (Melkein mikä tahansa siirappi varmasti sopii tähän. Mulla sattui olemaan kuusenkerkkäsiirappia, niin käytin sitä.)

Pilko pähkinät ja hedelmät. Sekoita ainekset ja laita pellille. Laita uuniin 200 asteeseen 20 minuutiksi. 

TATTARIGRANOLA
3dl 4h-yön yli liotettua tattaria (Suosittelen kokeilemaan tähän venäläistä tattaria, joka on pehmeämpää. Sitä löytää yleensä isommista marketeista. Käytin itse Go Greenin tattaria, joka oli liotuksesta huolimatta vähän kovaa.)
1-2dl kuivattua viikunaa ja päärynää
2dl saksanpähkinöitä
2 rk siirappia 
1 tl kardemummaa tau kanelia

Pilko pähkinät ja hedelmät. Sekoita ainekset ja laita pellille. Laita uuniin 200 asteeseen 20 minuutiksi.

Nämä granolat säilyvät useamman viikon hyvinä. Jos haluat nauttia pähkinöiden hyvistä rasvoista, niin kannattaa lisätä pähkinät vasta uunin jälkeen. :)

Seuraa somessa



Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti