13. kesäkuuta 2018

Helppo arkiruokaresepti: nyhtökaurapata

Moi pitkästä aikaa! Oon yrittänyt pitää blogin kanssa sellaista linjaa, että en jaarittele ja tee turhia postauksia vain täytteeksi. Sen takia täällä on ollut vähän hiljaisempaa. Instagramin (@withmiina) ja Veron (@Miina) puolella päivittelen useammin.

Kuulumisiakaan en ole tänne erityisemmin päivitellyt, koska Google Analyticsin perusteella sellaisia postauksia luetaan mun blogissa kaikista vähiten. Keskityn siis asiaan ja tällä kertaa luvassa helppoa ja vegaanista arkiruokaa. :)

Tämä nyhtökaurapata pelasti taas eilen mun päivän, kun halusin hyvää ruokaa suht nopeasti. Tähän ruokaa tarvitsee pilkkoa vain sipulit ja loput ainekset voi kaataa kattilaan. Laiska kokkaaja kiittää ja jos tätä syö yksin, niin ruokaa riittää useammaksi päiväksi. :)


 NYHTÖKAURAPATA

3/4 osa pakettia nyhtökauraa
2 x 500g tomaattimurskaa
n. 200g papuja (käytin 3/4 osa tölkkiä kidneypapuja)
2 sipulia
suolaa
mustapippuria
(yrttejä)

Kuullota sipulit kattilassa (halutessasi voit paistaa nyhtökauraa ja lisätä sen sipulien sekaan). Lisää kattilaan nyhtökaura, pavut, tomaattimurska ja mausteet. Kiehauta ja hauduta n. 15-20 minuuttia, sekoita välillä. Käytä halutessasi maustamiseen tuoreita tai kuivattuja yrttejä. Tarjoa riisin, perunoiden tai vaikka quinoan kanssa.


Seuraa somessa

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti