20. syyskuuta 2017

Lavera Men - Mitä mieltä mies on Laveran tuotteista?

Mitä mieltä mies on Laveran tuotteista? Poikaystäväni kokeili ensimmäistä kertaa elämässään luonnonkosmetiikan tuotteita. Hänellä on ollut käytössään Men Sensitiv Shaving Foam partavaahto ja Men sensitiv 24h Deodorant Roll-On.

Partavaahdosta kerrotaan Laveran sivuilla näin: "Runsas vaahto suojaa ihoa ja takaa tarkan ja miellyttävän parranajon. Rauhoittaa ihoa, ennaltaehkäisee punoitusta ja ärsytystä." Tuotteen vaahtoaminen ja vetinen koostumus osoittautuivat tämän partavaahdon heikoiksi puoliksi.


"Verrattuna perus partavaahtoon se vaahtoa tosi vähän. Tuntuu enemmän siltä, että laittaa litkua naamaan. Aika vetistä puuhaa. Vetisyys ei vaikuta ajamiseen, mutta käyttäminen on märkää. Toimii ihan hyvin kaikesta huolimatta, eikä ole tullut haavoja. Iho ei ole ärtynyt parranajon jälkeen. Jälkeenpäin ei jää voimakasta tuoksua."

24h Deodorant Roll-Onia Lavera kuvailee tehokkaaksi. "Mieto ja tehokas 24h deodorantti herkälle iholle. Luomu aloe veraa ja -bambua sisältävä koostumus neutraloi hajuja ja raikastaa." Tämä ylsi Nivean tasolle, vaikka ei täysin pidä hien hajua poissa.

"Kun sen avaa, niin se on tosi kuiva. Palloa pitää pyörittää, että sieltä tulee jotain. Yllättävän kosteaa käytettäessä. Tuoksu on mieto. Kestää jonkun verran hikoilua, kunhan vain ei hikoile pahasti. Ei pidä hajua poissa 24 tuntia. Toimii yhtä hyvin, kuin Nivean antiperspirantti, jota olen aikaisemmin käyttänyt. Nivea ja tämä Laveran deodorantti toimivat mulla samalla tavoin. Jos urheilen tai hikoilen muuten enemmän, niin eivät ne pidä hajua poissa."


"Voisin ostaa näitä Laveran tuotteita uudestaan, jos ne olisivat saman hintaisia, kuin tavanomaiset partavaahdot ja deodorantit." Partavaahdon hinta pyörii Suomessa tosiaan 9-11 euron välillä ja deodorantti 10-11 eurossa. Satuin surffailemaan Ecco Verden sivuille ja sieltä näitä saa edullisemmin. Molempien tuotteiden hinta on Ecco Verden nettikaupassa 5,18e.

Lue myös:

Facebook: With Miina
Bloglovin: With Miina 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti